Ładuję stronę...
Menu tygodniowe
Poniedziałek
31 marca 2025
Wtorek
01 kwietnia 2025
Zupa
Rosół z makaronem
Danie główne
Kotlet drobiowy, ziemniaki, surówka z marchwi, jabłka i pora
Specjalność szefa kuchni
Zrazy wołowe zawijane w sosie, kluski śląskie, czerwona kapusta
Danie Vege
Nuggetsy z ciecierzycy, talarki ziemniaczane, surówka
Środa
02 kwietnia 2025
Zupa
Krem z marchwi z grzankami
Danie główne
Kotlet schabowy, ziemniaki, kapusta zasmażana
Specjalność szefa kuchni
Roladki drobiowe ze szpinakiem i suszonymi pomidorami opasane boczkiem podane na sosie szpinakowym, rozetki ziemniaczane, surówka
Danie Vege
Penne z pomidorami i parmezanem
Czwartek
03 kwietnia 2025
Zupa
Jarzynowa zabielana
Danie główne
Sznycel mielony, ziemniaki, buraki
Specjalność szefa kuchni
Żeberko w sosie barbecue, ćwiartki ziemniaczane, surówka
Danie Vege
Wegetariańskie spaghetti
Piątek
04 kwietnia 2025
Zupa
Krupnik
Danie główne
Naleśniki zapiekane z pieczarkami i serem, kolorowa surówka
Specjalność szefa kuchni
Fishburger, frytki domowe
Danie Vege
Makaron orzo ze szpinakiem, cukinią i parmezanem
Zadzwoń i zamów
Zamówienia przyjmowane są do godziny 13:00
Danie dnia
Poniedziałek 31 marca 2025
Zadzwoń i zamów!
Zamówienia przyjmowane są do godziny 13:00